Over ons

Onze praktijk

Fysiotherapie Yerseke & Goes staat voor kwaliteit en kunde. Iedere therapeut voldoet aan de eisen om als geregistreerd therapeut in het big register te staan.

 

De ontwikkelingen binnen ons vakgebied staan niet stil. Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze therapeuten blijven studeren om onze therapie op hoog niveau te kunnen blijven aanbieden.

Ons team

Jeffrey Saija

Jeffrey Saija

Eigenaar Fysiotherapie Yerseke & Goes | Eigenaar Medische Fitness Yerseke | Therapeut | Footbalance expert
In 2004 heb ik na een leuke studententijd mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Na mijn studie kon ik gelijk aan de slag in een particuliere praktijk in Middelburg. Als snel was ik erachter dat werken in loondienst mij niet de voldoening gaf die ik in mijn werk wilde. Zelfstandig zijn en meer vrijheid vond ik belangrijk en daarom ben ik in 2006 samen met een 2 compagnons mijn eerste maatschap begonnen. Uiteindelijk hadden wij 5 praktijken en 14 therapeuten in dienst. Ik heb een eigen visie en kijk op het vak en ik vind dat ik deze visie in een nieuwe werkomgeving beter tot uiting kan brengen. Het was daarom voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging om mijn kennis en passie voor het vak over te brengen in mijn eigen nieuwe praktijk. Ik ben van mening dat alleen een fysiotherapiebehandeling vaak niet voldoende zorg biedt voor een optimaal herstel. In mijn optiek zal er op verschillende manieren naar het menselijk lichaam gekeken moeten worden, om de juiste zorg en het meest haalbare te kunnen bereiken. Na het volgen van vele cursussen en opleidingen hoop ik deze bredere kijk op klachten met u te kunnen delen en daarmee de juiste zorg voor elke patiënt te kunnen bieden. Daarnaast ben ik van mening dat goede therapie samengaat met innovatie en goede apparatuur. Dit is dan ook iets waar ik veel in mijn vrije tijd mee bezig ben. Hier ben ik op zoek naar nieuwe behandelmethodes en apparatuur. Ik volg cursussen die vaak niet gecrediteerd zijn voor punten voor het kwaliteitsregister fysiotherapie. Hierdoor zijn ze in het register niet zichtbaar, maar kan ik wel verschillende gezondheidsproblemen met andere behandelmethodes dan fysiotherapie behandelen. Denk aan vormen van osteopathie, chiropractici en orthomanuele geneeskunde. Nieuwe innovaties hebben mijn interesse. Dit is terug te zien in onze behandel,- fitness apparatuur: het bio-circuit van Technogym. Wilt u meer weten wat ik kan betekenen voor uw gezondheid? Neem dan contact op met onze praktijk.
0113855550
0641319008
j.saija@fysiotherapieyerseke.nl
Huub van Noorden

Huub van Noorden

Fysiotherapeut | Fitness training specialist
Van kinds af aan ben ik bezig met sporten & bewegen. Het was altijd 'doelen stellen, uitvoeren, analyseren / controleren, verbeteren' en weer opnieuw. Dit zorgde ervoor dat ik op jonge leeftijd al een fanatieke sporter was. Ik was - ook in die tijd - altijd erg nieuwsgierig hoe ik mijn prestatie kon verbeteren, hoe ik mijn lichaam / geest optimaal kon laten functioneren en hoe ik het beste kon herstellen na een blessure en dit in de toekomst kon voorkomen. De interesse in het menselijk lichaam werd hierdoor steeds groter en heeft mij eind middelbare schooltijd doen besluiten voor de opleiding Fysiotherapie te kiezen. Na een leuke leerzame studietijd, ben ik hier in 2013 in afgestudeerd. Vanaf die tijd heb ik op verschillende plekken als fysiotherapeut gewerkt. Hier heb ik de nodige 'nieuwe kennis' en ervaring opgedaan. Echter als geboren 'Yesenaar', kon ik na een periode van 7 jaar gelukkig weer terug naar 'mijn oude vertrouwde' plek: Yerseke bij Fysiotherapie Yerseke en Goes. Door mijn achtergrond als inmiddels hardloper in het 'hogere segment', heb ik veel ervaring in het verhogen van de fysieke / mentale belastbaarheid, wat bruikbaar is om patiënten te laten herstellen van bijvoorbeeld een ongeluk, blessure of operatie en tevens als preventie voor de toekomst. De nieuwste apparatuur van Technogym in onze praktijk, sluit hier volledig op aan. Voor iedere patiënt en sporter is er op zijn niveau een perfecte training / oefentherapie te realiseren. Als fanatiek buiten hardloper ben ik altijd sceptisch naar het trainen op binnen apparatuur geweest, echter bijvoorbeeld de loopband van Technogym (één van apparaten die er staat) waarmee ik op een helling van 25graden of een daling van -5graden goed kan trainen, gaan voor mij zelfs alle verwachtingen te boven! Als therapeut ben ik naast algemeen fysiotherapeut, gespecialiseerd in dry needling, sport fysiotherapie, orthopedische revalidatie, behandelingen volgens Mulligan en medisch training specialist. Bent u geïntereseerd wat ik voor uw gezondheid kan betekenen? Maak dan een afspraak via ons algemeen telefoonnummer of vul uw vraag in op de website via het contactformulier.
0113855550
h.vannoorden@fysiotherapieyerseke.nl
Daniëlle Braam

Daniëlle Braam

Eigenaar Medische Fitness Yerseke | Office Manager | Fitness training specialist | Footbalance expert
Mijn enthousiasme voor het menselijk lichaam is ontstaan door mijn partner Jeffrey, eigenaar van deze praktijk. Thuis achter de schermen kreeg ik veel leerzame informatie van zijn opleidingen en cursussen mee. Zowel over het oplossen van een niet goed functionerend menselijk lichaam, als wat sport en voeding met de gezondheid van een lichaam doet. Zijn passie en enthousiasme maakten iets in mij los, waardoor ik zijn enthousiasme steeds meer ben gaan overnemen. Vanaf mei 2019 ben ik samen met Jeffrey gestart met het opzetten van de Footbalance kiosk. Hierbij maak ik steunzolen voor patiënten, een specialisatie in onze praktijk. Door de dankbaarheid en de blijdschap van de verschillende patiënten ontvang ik veel energie door mijn werk. Dit heeft mij doen besluiten om mijzelf om te scholen en mijn nieuwe passie te gaan volgen. Na mijn HBO studie Bachelor of Administration gespecialiseerd in ondernemerschap en mijn HBO studie Bachelor of Education gespecialiseerd in docent Economie 2de graads, ben ik nu officieel gediplomeerd fitnesstrainer in onze praktijk. Ik word ontzettend blij om een individueel of groepsprogramma te ontwerpen, waarbij het fantastisch is als het uiteindelijke doel wordt behaald. Gelukkig komen mijn eerdere studies nog wel van pas, want naast de werkzaamheden als fitnesstrainer en de werkzaamheden bij de Footbalance kiosk, ben ik ook veel te vinden op de werkvloer als Office Manager bij Fysiotherapie Yerseke & Goes. In de toekomst hoop ik nog meer opleidingen en cursussen te volgen, om onze patiënten nog beter te kunnen helpen en van dienst te kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.
0113855550
info@fysiotherapieyerseke.nl
Jan van der Slik

Jan van der Slik

Fysiotherapeut
0113 - 85 55 50

Wij hopen u snel te mogen begroeten in een van onze praktijken

Neem contact met ons op