Medische Fitness Yerseke

Gewicht verliezen, revalideren, kracht opbouwen, conditie vergroten, gezond ouder worden: verschillende redenen om naar de Medische Fitness te komen, elk met een eigen aanpak.  De Medische Fitness is onder andere opgebouwd met het BIOCIRCUIT en biedt een training op maat waarmee u uw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. 

Resultaat gericht sporten in 30 minuten

Wat is het BIOCIRCUIT?

Het BIOCIRCUIT is de volgende stap in de fitness-evolutie. Een trainingscircuit dat zich volledig aanpast aan uw lichaam en dat u helpt om alles uit uw training te halen. Waarmee u als sporter beslist resultaat boekt. Ook als u geen doorgewinterde sportschoolbezoeker bent. Dat is het Technogym BIOCIRCUIT, het eerste trainingssysteem ter wereld dat de sporter een volledig gepersonaliseerde trainingservaring geeft.

 

De weerstand in de toestellen is uniek, de BIODRIVE. Dit systeem is oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA, om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Met het BIOCIRCUIT hebt u de mogelijkheid om de excentrische training (negatieve herhalingen) met meer weerstand te doen dan de concentrische training. Een ander voordeel van de BIODRIVE is de elastische weerstand die kan worden nagebootst. Deze is als een viscosisteitsweerstand. Het is dan net alsof u onder water beweegt. 

Wat is er zo uniek aan BIOCIRCUIT?

  Eén login: u kunt direct aan de slag met uw eigen programma.

  Nooit meer wachten tot een toestel beschikbaar is.

  Geen kans op fouten, het toestel corrigeert automatisch. 

  Toestellen die u herkennen en zich automatisch aanpassen aan uw instellingen. 

  Een effectieve training die niet langer duurt dan 30 minuten. 

  Mogelijk voor ieder fitnessdoel, van ouderen tot fanatieke jonge sporters. 

Hoe werkt het BIOCIRCUIT?

Voordat u kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijgt u bij ons een speciale intake met een gecertificeerde fitnesstrainer. De trainer neemt met u een vragenlijst door, meet uw bloeddruk op en zal via de Tanita weegschaal uw lichaamsgegevens 'uitlezen'. De trainer helpt u op weg en maakt een programma op maat, dat past bij uw eigen doelstellingen. Daarna lopen u en de trainer samen alle toestellen binnen het circuit af en bepaalt de trainer per toestel de weerstand, de zithoogte, enzovoorts.

 

Iedere instelling wordt opgeslagen op uw digitale sleutel. Als u later zelf terugkeert voor een training, hoeft u alleen met die sleutel in te loggen bij de Unity Self Console (basisstation). Het systeem verteld u dan welk toestel u in welke volgorde zal gaan gebruiken. De apparaten stellen zich automatisch in op de juiste hoogte en weerstand. Na elke oefening wordt u doorverwezen naar de volgende. Zo kunt u veilig en effectief trainen.

 

Tijdens de oefeningen krijgt u aanwijzingen via het schermpje dat u voor u ziet. Het is net alsof u een digitale personal trainer hebt, die u helpt om alles uit uw training te halen en die in de gaten houdt dat uw toestel nog goed staat ingesteld.

Na de eerste intake, ziet uw training er als volgt uit:

  • Log in op de UNITY SELF kiosk.

  • Het programma leidt u naar het eerste toestel.

  • Uw houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan voor u klaar op ieder toestel.

  • Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

De BIOCIRCUIT-trainingsmethode 

Resultaten kunnen niet worden bereikt zonder een zorgvuldige planning gebaseerd op wetenschap, ervaring en hard werken. De BIOCIRCUIT-trainingsmethode is ontwikkeld om u bewust te maken van uw training; voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Oefeningen, belasting en inspanning/rust  zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde BIOCIRCUIT programma’s. 

Fysiotherapie Yerseke & Goes

START MOVING

Meer energie en een beter humeur met meer spierkracht en een betere houding.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

STAY YOUNG

Verhoog uw levenskwaliteit met een veilige krachttraining waar uw lichaamsenergie, uw beendergestel en uw humeur baat bij hebben.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

LOSE WEIGHT

Verhoog uw metabolisme voor een slanker figuur door meer calorieën te verbranden en uw spierkracht te vergroten.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

TONE YOUR BODY

Zie er goed uit en voel u goed door de balans en de harmonie van uw spieren te verbeteren. Versterk uw spieren voor een betere houding en verhoog de flexibiliteit van uw gewrichten.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

BOOST PERFORMANCE

Verbeter uw atletische prestaties, vergroot uw spierkracht en laat u meeslepen door de intensieve training.

Wat zijn de voordelen van het BIOCIRCUIT?

Slechts 2 x per week 30 minuten op afspraak trainen.
Hét alternatief voor de normale sportschool.
U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel.
U sport veilig met volautomatische toestelinstellingen.
U wordt begeleid door een gecertificeerde fitnesstrainer en/of fysiotherapeut.
Gedurende uw hele training volgt het BIOCIRCUIT uw voortgang.
Veiligste manier van sporten, u wordt automatisch door het toestel gecorrigeerd.
BIOCIRCUIT kunt u verbinden met andere data en tools, waardoor u kunt kiezen voor een totaalervaring die aansluit bij uw levensstijl.

Sporten met uw eigen vriendengroep?

Bij Fysiotherapie Yerseke & Goes is het mogelijk om met uw eigen vriendengroep op een vast tijdstip 2 x per week te trainen. Ieder kan een individueel bewegingsprogramma volgen. Minimaal aantal personen 5, maximaal aantal personen 8. 

Voor, tijdens en na

U kunt het BIOCIRCUIT verbinden met andere data en tools in de MYWellness Cloud van Technogym. Op deze manier maakt u er één grote leefstijlervaring van. Beweegapps, voedingsapps en alle toestellen bij ons in de trainingsruimte zijn met elkaar verbonden. Als u niet gaat sporten, krijgt u een mailtje met de vraag of de trainer iets voor u kan doen. En als u gisteren een rondje bent gaan hardlopen, ziet u dat terug als u inlogt in de fitnessruimte. 

Als u een afspraak wilt maken, vragen hebt of informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.  

Neem contact met ons op