Medische Fitness Yerseke

Sporten met ons biocircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar in onze Mywelness app, zodat u weet welke progressie u boekt.

 

Power-training, gewicht verliezen, revalideren, kracht opbouwen, conditie vergroten, gezond ouder worden: verschillende redenen om naar Medische Fitness Yerseke te komen, elk met een eigen aanpak. Een standaard aanpak bestaat niet.

 

Medische Fitness Yerseke biedt een op maat gemaakte training waarmee u uw fitness doelen in korte tijd bereikt.

Download onze app en maak een account aan:

QR

Voor wie?

Bij Medische Fitness Yerseke is iedereen vanaf 15 jaar welkom!

 

Of je nu een beginnende of vergevorderde sporter bent, met of zonder medische indicatie, revaliderend of gewoon lekker wilt sporten, bij ons kun je altijd terecht.

 

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en programma's die zijn afgestemd op jouw niveau en wensen. Dus waar wacht je nog op? Sluit vandaag nog een abonnement af bij Medische Fitness Yerseke en begin aan jouw persoonlijke sportieve reis!

BIOCIRCUIT | MEDISCHE FITNESS YERSEKE | MAXIMAAL 30 MIN.

Het biocircuit is een trainingscircuit dat zich volledig aanpast aan uw lichaam en u helpt om alles uit uw training te halen. De begeleidende programma's geven u een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellinge te hoeven veranderen. Het circuit duurt maximaal 30 minuten en heeft alles wat u nodig heeft om uw lichaam maximaal te acitiveren.

 

Het biocircuit heeft een biodrive systeem en maakt gebruik van de nieuwste lucht- en ruimtevaarttechnologie, aangedreven door A.I., het kunstmatige intelligentie systeem. Het activeert het neuromusculaire systeem en zorgt voor correcte trainingsinstellingen en -uitvoeringen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u op een veilige manier meer resultaten krijgt in dezelfde tijd.

BEWEGINGSBEREIK & VERSCHILLENDE WEERSTANDEN

TIjdens de intake stellen we uw bewegingsbereik op de biocircuit krachttoestellen in. Afhankelijk van uw doel of klacht kunnen we dit bereik groter of kleiner instellen. Daarnaast beschikken deze biocircuit toestellen over nóg een unieke eigenschap. 

 

Vanwege de geavanceerde technologie hebben onze toestellen uitzonderlijke elektrische weerstanden die zonder deze technologieën niet zijn na te bootsen. De volgende weerstanden zijn standaard instelbaar:

VERMINDERDE WEERSTAND

Voorkom spierpijn of overbelasting door de belasting stapsgewijs te verminderen (10 - 50%) tijdens teruggaande beweging van de oefening.

ISOTONISCH

Verhoog geleidelijk de spiermassa met constant spanning door het volledige bewegingsbereik.

EXENTRISCHE OVERBELASTING

Versnel de spierontwikkeling door stapsgewijs belasting toe te voegen (10-50%) tijdens de teruggaande beweging van de oefening.

GEEN INERTIE

Bescherm de gewichten door de belasting aan het begin te verminderen en de snelheid aan het eind te verlagen.

ELASTISCH

Verbeter de snelheid met weerstand die maximaal geleidelijk wordt aangepast door het volledig bewegingsbereik.

VISCOSITEIT

Maximaliseer uw spieren met weerstand die uitdagender wordt naarmate een gebruiker harder duwt.

GEVORDERDE SPORTERS

Door de geavanceerde technieken zijn ook voor de vergevorderde sporters programma's en weerstanden in te stellen, die de sportprestatie zeer vergemakkelijken:

Pyramide

Onze apparatuur past het aantal herhalingen en gewicht automatisch aan bij elke set, zodat je kracht en spiermassa sneller verbetert!

DROP SETS

Wanneer je het maximale aantal herhalingen hebt bereikt, vermindert het gewicht automatisch. Hierdoor kun je je spieren tot uitpucng pushen en nóg betere resultaten bereiken!

TONE EXPRESS

Onze apparatuur past het gewicht bij elke herhaling aan in één enkele set. Dit zorgt voor meer spiertonus en -massa en bespaart ook nog eens tijd!

SUPER-SLOW

Als je de beweging vertraagt, ben je langer bezig met het aanspannen van je spieren. Dit zorgt voor effectievere training en betere resultaten!

CONTRAST

Door zware gewichten af te wisselen met snelle bewegingen, verbeter je zowel je kracht als je explosiviteit!

REST-PAUSE

Met onze korte herstelperiodes na elke set van maximale herhalingen, krijg je een hoogintensieve training die zorgt voor een snelle toename van je spiermassa!

TRAINEN BIJ MEDISCHE FITNESS YERSEKE - MINIMAAL 30 MIN. | MAXIMAAL 60 MIN.

 • LOGIN Log in bij de algemene zuil om uw programma te starten. Het programma vertelt welke oefeningen u mag doen en waar u mag starten.

 • CARDIO TRAINING We starten met de cardio training om uw spieren warm te maken. Dit kan bestaan uit de fiets, de vario: een crossfit- en stepapparaat in één, de skillrunn: een loopband met oneindig veel variatie of het roeiapparaat. De duur van de cardio kan variëren tussen de 5 en 30 minuten.

 • BIOCIRCUIT KRACHTTRAINING Train binnen 30 minuten al uw spiergroepen met onze biocircuit krachtapparatuur.

 • VRIJE OEFENINGEN Oefeningen gericht op het verbeteren van een gewenste spiergroep.

 • UITLOGGEN Wanneer de training klaar is, logt u opnieuw in bij de zuil, vinkt u de gedane vrije oefeningen af en sluit u de training.

 • WEGEN & EVALUEREN Eens per 12 weken wordt er een complete lichaamsmeting uitgevoerd en wordt uw training geëvalueerd en aangepast.

 • BOEK UW VOLGENDE TRAINING Boek uw volgende training via de mywellness app.

INTAKE

Bent u geïnteresseerd om te komen sporten bij Medische Fitness Yerseke? Maak dan snel via onze website of telefonisch een afspraak voor een intakegesprek! Tijdens dit gesprek van 60 minuten bespreken we uw wensen, doelen en medische achtergrond. Ook voeren we een totale lichaamsmeting uit en stellen we de toestellen voor u in. Hierbij wordt gelet op uw houding, bewegingsbereik en maximale krachttest (1RM).

 

Met deze gegevens maken wij voor u een persoonlijk op maat gemaakt programma, zodat u optimaal kunt trainen. Vergeet niet om sportkleding, uw smartphone en sportschoenen (die alleen binnen worden gedragen) mee te nemen naar het intakegesprek. We kijken er naar uit om u te verwelkomen bij Medische Fitness Yerseke!

MYWELNESS APP: ALLE ACTIVITEITEN IN ÉÉN APP

Na inschrijving krijgt u gelijk toegang tot onze app. Maar wat kunt u ermee?

 • RESERVEER UW TRAININGSMOMENT Maximaal 4 personen per 30 minuten.

 • TRAININGSSCHEMA Bekijk uw opmaat gemaakte trainingsschema.

 • ALLE ACTIVITEITEN SAMEN Houd binnen en buiten activiteiten bij en verzamel ze op één plek.

 • LICHAAMSMETING Bekijk lichaamsmetingen en lees hierover meer informatie.

 • WEBSITE & FACEBOOK Bekijk via de app onze website of onze Facebookpagina.

 • VERBIND MET ANDERE APPS Verbind onze app met andere voeding- en beweegapps. Op deze manier maakt u er één grote leefstijlervaring van.

 • VERKRIJGBAAR VIA: Google Play & de App Store

Als u een afspraak wilt maken, vragen hebt of informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.  

Neem contact met ons op