Medische Fitness Yerseke

Sporten met ons biocircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar in onze Mywelness app, zodat u weet welke progressie u boekt.

 

Power-training, gewicht verliezen, revalideren, kracht opbouwen, conditie vergroten, gezond ouder worden: verschillende redenen om naar Medische Fitness Yerseke te komen, elk met een eigen aanpak. Een standaard aanpak bestaat niet.

 

Medische Fitness Yerseke biedt een op maat gemaakte training waarmee u uw fitness doelen in korte tijd bereikt.

 

Download onze app en maak een account aan:

Resultaat gericht sporten in 30 minuten

BIOCIRCUIT | MEDISCHE FITNESS YERSEKE | MAXIMAAL 30 MIN.

Het biocircuit is een trainingscircuit dat zich volledig aanpast aan uw lichaam en u helpt om alles uit uw training te halen. De begeleidende programma's geven u een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellinge te hoeven veranderen. Het circuit duurt maximaal 30 minuten en heeft alles wat u nodig heeft om uw lichaam maximaal te acitiveren.

 

Het biocircuit heeft een biodrive systeem en maakt gebruik van de nieuwste lucht- en ruimtevaarttechnologie, aangedreven door A.I., het kunstmatige intelligentie systeem. Het activeert het neuromusculaire systeem en zorgt voor correcte trainingsinstellingen en -uitvoeringen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u op een veilige manier meer resultaten krijgt in dezelfde tijd.

BEWEGINGSBEREIK & VERSCHILLENDE WEERSTANDEN

  Eén login: u kunt direct aan de slag met uw eigen programma.

  Nooit meer wachten tot een toestel beschikbaar is.

  Geen kans op fouten, het toestel corrigeert automatisch. 

  Toestellen die u herkennen en zich automatisch aanpassen aan uw instellingen. 

  Een effectieve training die niet langer duurt dan 30 minuten. 

  Mogelijk voor ieder fitnessdoel, van ouderen tot fanatieke jonge sporters. 

Hoe werkt het BIOCIRCUIT?

Voordat u kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijgt u bij ons een speciale intake met een gecertificeerde fitnesstrainer. De trainer neemt met u een vragenlijst door, meet uw bloeddruk op en zal via de Tanita weegschaal uw lichaamsgegevens 'uitlezen'. De trainer helpt u op weg en maakt een programma op maat, dat past bij uw eigen doelstellingen. Daarna lopen u en de trainer samen alle toestellen binnen het circuit af en bepaalt de trainer per toestel de weerstand, de zithoogte, enzovoorts.

 

Iedere instelling wordt opgeslagen op uw digitale sleutel. Als u later zelf terugkeert voor een training, hoeft u alleen met die sleutel in te loggen bij de Unity Self Console (basisstation). Het systeem verteld u dan welk toestel u in welke volgorde zal gaan gebruiken. De apparaten stellen zich automatisch in op de juiste hoogte en weerstand. Na elke oefening wordt u doorverwezen naar de volgende. Zo kunt u veilig en effectief trainen.

 

Tijdens de oefeningen krijgt u aanwijzingen via het schermpje dat u voor u ziet. Het is net alsof u een digitale personal trainer hebt, die u helpt om alles uit uw training te halen en die in de gaten houdt dat uw toestel nog goed staat ingesteld.

Na de eerste intake, ziet uw training er als volgt uit:

  • Log in op de UNITY SELF kiosk.

  • Het programma leidt u naar het eerste toestel.

  • Uw houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan voor u klaar op ieder toestel.

  • Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

De BIOCIRCUIT-trainingsmethode 

Resultaten kunnen niet worden bereikt zonder een zorgvuldige planning gebaseerd op wetenschap, ervaring en hard werken. De BIOCIRCUIT-trainingsmethode is ontwikkeld om u bewust te maken van uw training; voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Oefeningen, belasting en inspanning/rust  zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde BIOCIRCUIT programma’s. 

Fysiotherapie Yerseke & Goes

START MOVING

Meer energie en een beter humeur met meer spierkracht en een betere houding.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

STAY YOUNG

Verhoog uw levenskwaliteit met een veilige krachttraining waar uw lichaamsenergie, uw beendergestel en uw humeur baat bij hebben.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

LOSE WEIGHT

Verhoog uw metabolisme voor een slanker figuur door meer calorieën te verbranden en uw spierkracht te vergroten.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

TONE YOUR BODY

Zie er goed uit en voel u goed door de balans en de harmonie van uw spieren te verbeteren. Versterk uw spieren voor een betere houding en verhoog de flexibiliteit van uw gewrichten.

Fysiotherapie Yerseke & Goes

BOOST PERFORMANCE

Verbeter uw atletische prestaties, vergroot uw spierkracht en laat u meeslepen door de intensieve training.

Wat zijn de voordelen van het BIOCIRCUIT?

Slechts 2 x per week 30 minuten op afspraak trainen.
Hét alternatief voor de normale sportschool.
U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel.
U sport veilig met volautomatische toestelinstellingen.
U wordt begeleid door een gecertificeerde fitnesstrainer en/of fysiotherapeut.
Gedurende uw hele training volgt het BIOCIRCUIT uw voortgang.
Veiligste manier van sporten, u wordt automatisch door het toestel gecorrigeerd.
BIOCIRCUIT kunt u verbinden met andere data en tools, waardoor u kunt kiezen voor een totaalervaring die aansluit bij uw levensstijl.

Sporten met uw eigen vriendengroep?

Bij Fysiotherapie Yerseke & Goes is het mogelijk om met uw eigen vriendengroep op een vast tijdstip 2 x per week te trainen. Ieder kan een individueel bewegingsprogramma volgen. Minimaal aantal personen 5, maximaal aantal personen 8. 

Voor, tijdens en na

U kunt het BIOCIRCUIT verbinden met andere data en tools in de MYWellness Cloud van Technogym. Op deze manier maakt u er één grote leefstijlervaring van. Beweegapps, voedingsapps en alle toestellen bij ons in de trainingsruimte zijn met elkaar verbonden. Als u niet gaat sporten, krijgt u een mailtje met de vraag of de trainer iets voor u kan doen. En als u gisteren een rondje bent gaan hardlopen, ziet u dat terug als u inlogt in de fitnessruimte. 

Als u een afspraak wilt maken, vragen hebt of informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.  

Neem contact met ons op