Ons Team

Ons team

Fysiotherapie Yerseke & Goes staat voor kwaliteit en kunde. Iedere therapeut voldoet aan de eisen om als geregistreerd therapeut in het big register te staan.

 

De ontwikkelingen binnen ons vakgebied staan niet stil. Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze therapeuten blijven studeren om onze therapie op hoog niveau te kunnen blijven aanbieden.

Ons team

Jeffrey Saija

Eigenaar Fysiotherapie Yerseke & Goes | Eigenaar Medische Fitness Yerseke | Therapeut | Footbalance expert

Hallo allemaal! Ik ben Jeffrey Saija en in 2004 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond na een geweldige studententijd. Direct na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in een particuliere praktijk in Middelburg. Al snel kwam ik erachter dat werken in loondienst mij niet de voldoening gaf die ik zocht. Ik hecht veel waarde aan zelfstandigheid en vrijheid, daarom heb ik in 2006 samen met twee compagnons mijn eerste maatschap opgericht. Uiteindelijk groeiden we uit tot 5 praktijken met 14 therapeuten.

 

Ik heb een eigen visie en kijk op het vak en ik geloof dat ik deze visie beter tot uiting kan brengen in een nieuwe werkomgeving. Daarom was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn kennis en passie voor het vak overbrengen in mijn eigen nieuwe praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat een fysiotherapiebehandeling alleen vaak niet voldoende zorg biedt voor een optimaal herstel. Door op verschillende manieren naar het menselijk lichaam te kijken, streven we naar de juiste zorg en het meest haalbare resultaat. Met talloze cursussen en opleidingen hoop ik deze brede kijk op klachten met u te kunnen delen en zo de juiste zorg voor elke patiënt te kunnen bieden.

Ik ben ook van mening dat goede therapie hand in hand gaat met innovatie en hoogwaardige apparatuur. Daarom besteed ik veel vrije tijd aan het zoeken naar nieuwe behandelmethodes en apparatuur. Ik volg cursussen die misschien niet altijd punten opleveren voor het kwaliteitsregister fysiotherapie, maar die wel andere gezondheidsproblemen kunnen behandelen met methoden zoals osteopathie, chiropractie en orthomanuele geneeskunde.

 

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe innovaties, en dit zie je terug in onze behandel-fitnessapparatuur: het bio-circuit van Technogym.

 

Benieuwd naar wat ik voor jouw gezondheid kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze praktijk. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw welzijn!

 

Aanwezig locatie Yerseke:

Maandag / Dinsdag / Woensdag / Donderdag / Vrijdag

 

Aanwezig locatie Goes:

Maandag / Woensdag / Donderdag

(0113) 855 550
06-41 31 90 08
j.saija@fysiotherapieyerseke.nl

Renske van der Vliet

Fysiotherapeut | Fitness training specialist

Hey! Ik ben Renske van der Vliet, jouw energieke fysiotherapeut uit 's-Heerenhoek. In 2023 studeerde ik af als fysiotherapeut en mijn eindstage bij Jeffrey was zo geweldig dat ik besloot te blijven.

 

Als keeper van het damesteam van 's-Heerenhoek ben ik elk weekend te vinden op de voetbalvelden. Naast voetbal zijn mijn favoriete bezigheden wandelen met mijn hond, koken en sporten, vooral fitness en voetbal.

 

Bij Fysiotherapie Yerseke maak ik graag gebruik van de fantastische Technogym-apparatuur, die zorgt voor een unieke fitnesservaring. Ik ben super enthousiast over de mogelijkheden die dit biedt, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn patiënten. Het is een veilige en leuke manier om aan je conditie te werken.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en leergierig. Dit jaar heb ik me ingeschreven voor specialisaties in fascia therapie, osteoporose en valpreventie. Het werken met verschillende doelgroepen maakt mijn werk juist zo boeiend en leuk.

 

Je kunt me vinden op onze locaties in Yerseke en Goes.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak, telefonisch of via onze website. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan een gezonder en fitter leven te werken!

 

Aanwezig locatie Yerseke:

Maandag / Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

 

Aanwezig locatie Goes:

Maandag / Dinsdag / Vrijdag

(0113) 855 550
r.vdvliet@fysiotherapieyerseke.nl

Daniëlle Braam

Eigenaar Medische Fitness Yerseke | Office Manager | Fitness training specialist | Footbalance expert

Hallo allemaal! Mijn naam is Danielle Braam.

 

Mijn passie voor het menselijk lichaam is ontstaan door mijn partner Jeffrey, de eigenaar van deze praktijk. Achter de schermen thuis heb ik veel waardevolle informatie opgedaan uit zijn opleidingen en cursussen. Ik heb geleerd over het oplossen van disfuncties in het menselijk lichaam en over de impact van sport en voeding op de gezondheid. Zijn enthousiasme en toewijding hebben iets in mij aangewakkerd, waardoor ik steeds meer zijn passie ben gaan delen.

 

In mei 2019 zijn Jeffrey en ik gestart met het opzetten van de Footbalance kiosk, waar ik steunzolen maak voor patiënten, een specialisatie binnen onze praktijk.

 

Na mijn HBO studie Bachelor of Administration gespecialiseerd in ondernemerschap en mijn HBO studie Bachelor of Education gespecialiseerd in docent Economie en Management & Organisatie 2de graads, ben ik nu officieel gediplomeerd medische fitness specialist in onze praktijk. Ik vind het geweldig om individuele of groepsprogramma's te ontwerpen, waarbij het behalen van het uiteindelijke doel een fantastisch resultaat is.

Gelukkig komen mijn eerdere studies nog goed van pas, want naast mijn werkzaamheden als medische fitness specialist en bij de Footbalance kiosk, ben ik ook veel te vinden op de werkvloer als Office Manager bij Fysiotherapie Yerseke & Goes.

 

Naast al deze werkzaamheden ben ik ook moeder van 4 kinderen (2 jongens en 2 meiden). en geniet ik in mijn vrije tijd van varen op het Veerse meer, het ontwerpen van folders/flyers, het volgen van de Formule 1 en heerlijk koken en eten met vrienden.

 

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Aanwezig locatie Yerseke:

Maandag / Dinsdag / Woensdag / Vrijdag

(0113) 855 550
info@fysiotherapieyerseke.nl

Marrit Courtin

Fysiotherapeut | Bewegen & Leefstijl therapeut | Medisch Fitness specialist

Mijn naam is Marrit Courtin, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Saija Yerseke & Goes.

 

Algemeen fysiotherapeut:

 

Mijn passie voor fysiotherapie is begonnen bij de paarden. Al zolang als ik me kan herinneren ben ik met paardrijden bezig geweest. Na het afronden van het VMBO ging ik ook vastbesloten naar de paardenhouderij opleiding. Hier kwam ik in aanraking met paarden fysiotherapie en osteopathie. Door dit vak was ik erg gefascineerd en wist gelijk: ‘Dit wil ik ook!’

Zodoende ben ik aan de opleiding fysiotherapie bij het Avans in Breda begonnen. Na mijn opleiding en ervaring in diverse praktijken en instellingen, waaronder in het Admiraal De Ruijter Ziekenhuis, waar ik het team tijdens de Coronacrisis heb ondersteund, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van chronische zorgpatiënten en oncologiepatiënten. Daarnaast ben ik een ervaren algemeen fysiotherapeut en heb ik veel expertise in het behandelen van een breed scala aan klachten

Verder ben ik aangesloten bij het Ruiterzorgnetwerk Nederland, waar we ons richten op de gezondheid van ruiters. Als ruiterfysiotherapeut deel ik graag mijn kennis om jouw lichaamscontrole te optimaliseren en je rijprestaties te verbeteren.

 

Mijn brede ervaring en toewijding stellen mij in staat om patiënten met diverse klachten te behandelen en hen te ondersteunen in hun herstelproces. Of je nu op zoek bent naar medische fitnessbegeleiding, behandeling voor chronische aandoeningen, specifieke zorg voor oncologiepatiënten, of algemene fysiotherapie, ik ben hier om je te helpen.

 

Benieuwd naar wat ik voor jouw gezondheid kan betekenen? Maak een afspraak via ons algemene telefoonnummer of vul het contactformulier in op de website.

 

Aanwezig locatie in Yerseke:

Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

(0113) 855 550
m.courtin@fysiotherapieyerseke.nl

Tomas Peirera

Fitness instructeur

Hey! Ik ben Tomas en in 2017 ben ik vanuit Portugal naar Nederland geëmigreerd. Hier voel ik me helemaal thuis in Yerseke. Ik heb de Nederlandse taal super snel geleerd en spreek het vloeiend.

In Nederland heb ik mijn passie voor fitness en verdedigingssport ontdekt. Ik hou van Fitness, Braziliaans jiujitsu en judo. Af en toe doe ik zelfs mee aan wedstrijden. Ik ben ontzettend gedreven, zowel in de sport als op mijn werk.

 

Ik ben heel sociaal en kan goed met iedere doelgroep omgaan, ik hou van de diversiteit. Het liefste maak ik individuele fitnessprogramma's en begeleid ik deze klanten tijdens de fitness. Wat mij erg blij maakt, is de progressie die de klanten na een periode boeken. Van hun doorzettingsvermogen en enthousiasme krijg ik energie.

Ik heb een tijdje op het CIOS gezeten, maar nu volg ik de opleiding voor TOP trainer bij OVERLOAD WORLD WIDE. Dit past beter bij de visie van Fysiotherapie Yerseke & Goes. Als ik hiermee klaar ben, wil ik me nog verder verdiepen als personal trainer en iets met voeding gaan doen. Dat is wat er nog perfect past bij onze praktijk.

 

Benieuwd hoe ik jou kan helpen met jouw gezondheid en fitnessdoelen? Neem gerust contact met mij op via ons algemene telefoonnummer of vul het contactformulier in op de website. Ik sta klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens jouw sport- en gezondheidsreis.

 

Aanwezig locatie Yerseke:

Maandag / Dinsdag / Donderdag

 

(0013) 85 55 50

t.pereira@fysiotherapieyerseke.nl

Wij hopen u snel te mogen begroeten in een van onze praktijken

Neem contact met ons op